Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Fiona Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-186 2558 5968

WhatsApp : +8618625585968

Free call
Henan Yowo Industrial Co., Ltd

Υψηλός - ποιότητα, καλή τιμή, διακριτική υπηρεσία!

 

Βιομηχανική Co. Yowo Henan, ΕΠΕ

  • Henan Yowo Industrial Co., Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: YOWO Αριθμός Υπαλλήλων: 20~80
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η βιομηχανική Co. Yowo Henan, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2015, μια βιομηχανία και μια επιχείρηση εμπορικής ολοκλήρωσης, συνδυασμένη παραγωγή και επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου από κοινού.

 

Το Yowo βιομηχανικό έχει το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, προηγμένη γραμμή παραγωγής για να εξασφαλίσει τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων. Ειδικευτήκαμε κυρίως στο φύλλο αργιλίου, τη σπείρα αργιλίου, το φύλλο αλουμινίου αργιλίου, γυαλισμένο το καθρέφτης φύλλο αργιλίου, το ελεγμένο φύλλο αργιλίου, τις λουρίδες αργιλίου, τα εμπορευματοκιβώτια τροφίμων φύλλων αλουμινίου αργιλίου κ.λπ….

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρχιτεκτονική διακόσμηση, ελαφρύ κιβώτιο που διαφημίζει, συσκευασία τροφίμων, φωτισμός, ηλιακοί ανακλαστήρες, αυτοκίνητη εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, εσωτερική διακόσμηση, οικιακές συσκευές, καταναλωτικά ηλεκτρονικά, αποθέματα πετρελαίου, σημάδια, πινακίδες, τσάντες, εκτύπωση, τέχνες, έπιπλα και άλλες βιομηχανίες.

 

Μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει την καλή φήμη από το σπίτι και στο εξωτερικό, όλο και περισσότεροι πελάτες αρχίζουν να μας ξέρουν μέσω του υψηλού - ποιοτικά προϊόντα που κατασκευάσαμε.

 

Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα αργιλίου, pls μας ελάτε σε επαφή με τώρα! Μας δώστε μια πιθανότητα να είναι ο αξιόπιστος προμηθευτής σας στο κοντινό μέλλον!

Ιστορία

2015 -- Η βιομηχανική Co. Yowo Henan, ΕΠΕ καθιερώθηκε αρχικά

 

2015 -- Πήραμε την πρώτη γραμμή μας ο επόμενος μήνας μετά από την καθιέρωση.

 

 

2016 ως 2017 -- Τα προϊόντα αργιλίου μας έχουν εξαχθεί στη Βόρεια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Ευρώπη κ.λπ….

 

2017 ως 2019 -- Τα προϊόντα αργιλίου μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο! Και όλο και περισσότεροι πελάτες καθιέρωσαν τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρησή μας!

 

 

2020 -- Το Yowo βιομηχανικό στέλνει τη μάσκα προσώπου στους συνεργασμένους πελάτες μας, περισσότερα από 100000 PC έχουν σταλεί δωρεάν, για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να παλεψουν τα covid-19!

 
Υπηρεσία

Η βιομηχανική Co. Yowo Henan, ΕΠΕ έχει κάνει επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου για χρόνια, θα χρησιμοποιούσαμε τον επαγγελματία και την εμπειρία μας για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας!

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

1. Περισσότερο από εμπειρία 10 ετών για την παραγωγή & την εξάγουσα επιχείρηση

 

2. Επαγγελματική ομάδα τμημάτων διεθνούς εμπορίου για να είναι στην υπηρεσία σας

 

3. Μέσα σε 24 ώρες για να απαντήσει κάθε του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

 

4. Διακριτικός χρόνος υπηρεσιών καθόλου

 

5. Παρέχετε σας καλύτερα proposales για την αγορά

 

6. Θέση αγαθών αναπροσαρμογών για σας εγκαίρως μετά από να επιβεβαιώσει τη διαταγή

 

7. Υπηρεσίες ανατροφοδότησης για να ξέρει όπου μπορούμε να κάνουμε καλύτερα για σας.

 

Η ομάδα μας
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

1078941720@qq.com
+8618625585968
1078941720
fiona-zhang1989